top of page

Loaded mexican dip

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Deze Mexicaanse dip is echt perfect met tortilla chips. Het heeft een basis van zure room die dan afgewerkt wordt met super veel lekkere toppings. Ook eens proberen?



Wat heb je nodig?

-1 avocado

-halve rode ui

-1 rode paprika

-1 tomaat

-2 lente-uitjes

-klein blikje maïs

-jalapenos

-1 limoen

-400ml zure room

-gemalen kaas

-1 pot salsa

-verse koriander of platte peterselie

-doritos naturel


Hoe maak je het?

Snijd de paprika, tomaat en avocado in blokjes. Snipper de rode ui fijn. En snijd de lenteui in ringetjes .Meng de zure room met het sap van 1 limoen en een handje gemalen kaas. Kruid met peper en zout en meng goed. Verdeel dit in een grote schaal. Verdeel er een paar goeie lepels van de salsasaud over. Bestrooi daarna met de blokjes paprika, avocado, tomaat, rode ui, jalapenos en maïs. Werk af met lente ui en platte peterselie (of indien gewenst koriander). Serveer met nacho's. Enjoy!


Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page