top of page

Latte met caramel


Hebben jullie de skinny syrups van @afvallenmetbregje al geprobeerd? Ik won overlaatst een leuk pakket vol met producten en dit is echt wel een van mijn favorieten! Ik maakte er deze heerlijke caramel latte mee 🤤 Wat heb je nodig? -1 kop koffie -3/4de kop melk -2 eetlepels salted caramel siroop -slagroom

Hoe maak je het? Doe de koffie samen met de melk en de siroop in een groot glas. Werk af met slagroom en nog een beetje caramel siroop. Lekker genieten dit 😍 en ik nam één van de amandel kokos proteïne bites om erbij te snoepen. Ze deden me direct denken aan mijn lievelings praline, de raffaello. Vanaf nu zonder schuldgevoel genieten van die lekkere latte met een praline!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


bottom of page