top of page

Kruidige cashewdips

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Cashewdips 🤤 een paar dagen geleden deelde ik al een zoete cashewdip die je lekker kon eten bij desserts of bij je ontbijt. Deze keer heb ik twee nieuwe varianten klaar voor jullie. De ene is wat pikanter, de andere wat frisser. Receptjes hieronder 👇 Wat heb je nodig? -200 gram cashewnoten -water -sweetchilisaus -tabasco -paprikapoeder, lookpoeder -verse kruiden (munt, bieslook, peterselie, basilicum)

Hoe maak je het? Breng water aan de kook. Voeg de cashewnoten toe en laat tien minuten koken. Giet af en spoel na met koud water. Laat uitlekken. Je kan de cashewnoten ook een dag weken in koud water, dan hoef je ze niet te koken. Doe de noten in de blender met een scheutje water, begin met een klein beetje. Voeg meer water toe als het blenden niet zo goed gaat. Wanneer je een romige crème hebt verdeel je het mengsel over twee kommen. In het eerste kommetjes maak je een pikante crème door er wat sweetchilisaus, paar druppels tabasco en paprikapoeder aan toe te voegen. Kijk zelf een beetje hoe pikant of hoe zoet je hem graag hebt. In het tweede kommetje versnipper je wat verse kruiden en voeg je wat lookpoeder toe. Nu heb je twee lekker dips, ideaal om groenten in te dippen of om te eten bij chips. Andere ideeën komen snel.

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

コメント


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page