top of page

Kroepoek hapje met krab

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Afgelopen week mocht ik deze veggie seasalad ontvangen van bonrill. Ik moet zeggen ik was super verbaasd over de smaak, geur en textuur. Deze salade is helemaal veggie en proeft toch gewoon naar krab! Hij wordt gemaakt van oesterzwam. Ik serveerde hem op deze kroepoek (niet geschikt voor de veggies onder ons natuurlijk maar dan smeer jij hem gewoon op een toastje toch?) een lekker hapje. Maar ook op een boterham of een toast ging hij vlot naar binnen. Hebben jullie hem al gespot in de colruyt?


Wat heb je nodig?

-zak kroepoek

-potje krabsla of veggie sea salad of je kan zelf krabsalade maken


Hoe maak je het?

Bemseer de kroepoek met krabsla. Ik gebruikte de veggie seasalad van bonrill. Ik werkte de hapjes nog af met de eetbare bloemetjes van mijn bieslookplant.


xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Kommentare


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page