top of page

Kroepoek hapje met krab


Afgelopen week mocht ik deze veggie seasalad ontvangen van bonrill. Ik moet zeggen ik was super verbaasd over de smaak, geur en textuur. Deze salade is helemaal veggie en proeft toch gewoon naar krab! Hij wordt gemaakt van oesterzwam. Ik serveerde hem op deze kroepoek (niet geschikt voor de veggies onder ons natuurlijk maar dan smeer jij hem gewoon op een toastje toch?) een lekker hapje. Maar ook op een boterham of een toast ging hij vlot naar binnen. Hebben jullie hem al gespot in de colruyt?


Wat heb je nodig?

-zak kroepoek

-potje krabsla of veggie sea salad of je kan zelf krabsalade maken


Hoe maak je het?

Bemseer de kroepoek met krabsla. Ik gebruikte de veggie seasalad van bonrill. Ik werkte de hapjes nog af met de eetbare bloemetjes van mijn bieslookplant.


xoxo Shana

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page