top of page

Koude pasta met zwanworstjes en cocktailsaus


Met tropisch warme temperaturen smaakt een koude pasta mij altijd het beste. Je maakt deze snel klaar wanneer het nog koel is buiten. Je zet hem in de ijskast en 's avonds neem je hem gewoon uit en smullen maar! Deze keer ging ik voor de combinatie van zwanworstjes en cocktailsaus, yum!


Wat heb je nodig voor 3 porties?

-250 gram spirelli

-15tal kerstomaatjes

-3 handjes gemengde sla

-7 tal radijsjes

-12 kleine zwanworstjes

-cocktailsaus naar smaak


Hoe maak je het?

Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af, overspoel met koud water en laat volledig afkoelen. Snijdt de radijsjes in dunne schijfjes en de kerstomaatjes in kwartjes. Giet de zwanworstjes af en snijdt ook in schijfjes. Meng de sla, kerstomaatjes, radijsjes en zwanworstjes onder de pasta. Werk af met de cocktailsaus en peper en zout naar smaak.


xoxo Shana


4.042 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page