top of page

Kipcurry

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Kipcurry is ongetwijfeld één van mijn lievelings slaatjes voor op de boterham. Op 10 minuten maak je zelf een lekker verse bakje kipcurry. En nu moeten we allemaal toch eerlijk toegeven, er gaat niks boven zelfbereid! Wat is jullie lievelings beleg voor op een zondags pistoletje?


Wat heb je nodig?

-1 doosje van 150 gram chicken breast slices (lidl)

-100 gram parijse champignons uit bokaal

-2 eieren

-eetlepel currypoeder

-eetlepel mayonaise

-eetlepel koude curry


Hoe maak je het?

Kook de eieren hard. Spoel af onder koud water en pel. Snijdt ondertussen de champignons en kip in heel kleine stukjes. Doe samen met de geprakte eitjes in een kom. Meng er vervolgens de andere ingrediënten onder. Smakelijk!


xoxo Shana

コメント


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page