top of page

Kerstboom bladerdeeg met pesto

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Een klassieker die ik nog nooit gedeeld had dat is deze kerstboom. Het maken is echt super simpel. Het aperitieven is deste gezelliger als je samen kan genieten van dit hapje.

Wat heb je nodig? -2 vellen bladerdeeg -een potje pesto -gemalen kaas Hoe maak je het? Rol beide vellen bladerdeeg open. Besmeer er eentje met de pesto. Leg het andere vel er bovenop. Snijd dan de vorm naar keuze uit. Snijd de kerstboom langs de zijkant in en draai elk reepje spiraalsgewijs. Bestrooi daarna met wat kaas. Zet 15 a 20 minuten op 210 graden in de oven. Enjoy! Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comentários


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page