top of page

Hartig wafeltjes met parmaham, pesto en mozzarella

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Een tijdje geleden zag ik Lizzy van @lizzylizblog voor het eerst. Voor haar rubriek #kokenonderfoodies gingen we samen aan de slag. Eén van de gerechtjes van die dag waren deze hartige wafeltjes. Het was een super lekker en simpel voorgerechtje. Misschien al een ideetje voor kerst. Gaan jullie het proberen?

Wat heb je nodig voor 4 stuks? -2 vellen bladerdeeg -4 eetlepels groene pesto -4 sneetjes parmaham -1 bol mozzarella -balsamico creme Hoe maak je het? Rol de twee vellen bladerdeeg open en steek er 8 rondjes uit. Ik maakte cirkels met een diameter van ongeveer Besmeer 4 cirkels met wat pesto. Leg er bovenop een plakje parmaham. Leg er dan een cirkel bladerdeeg over. Druk de randen dicht met een vork. Verwarm je wafelijzer. Leg de wafeltjes op het wafelijzer en bak krokant en goud bruin. Snijd ondertussen de mozzarella in plakjes. Beleg het warme wafeltje met wat mozzarella en werk af met balsamico crème. Enjoy! Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page