top of page

Hapje van gepoft rijstpapier met zalmtartaar en wasabi

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Dit hapje is ongetwijfeld het lekkerste wat ik in weken gemaakt heb! Het is bovendien ook nog eens super snel klaar en je kan het perfect op voorhand preppen. Ideaal dus om met oud of nieuw te voorzien!

Wat heb je nodig voor 8 hapjes? -2 rijstvellen -1 lenteuitje -2 stukjes zalm -1+1/2 eetlepel wasabi mayo (kewpie) -sesamzaad wasabi -peper, zout, zonnebloemolie Hoe maak je het? Knip elk rijstvel in 4 kwartjes. Snipper de lente-ui fijn. Snijd de zalm in kleine blokjes. Meng de stukjes zalm, lente-ui, wasabimayonaise, sesamzaadjes met wasabismaak, peper en zout onder elkaar in een kom. Doe de zonnebloemolie in de pan en frituur er de rijstvellen in. Als de olie warm genoeg is zijn de rijstvellen op een paar seconden klaar. Leg op een bord met keukenpapier en laat uitlekken. Vul daarna met de zalmtartaar. Enjoy! Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Commentaires


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page