Ben je nog op zoek naar een lekkere en snelle maaltijd voor het avondeten? Dan is deze Griekse pasta met tomatensaus, olijven en feta een lekker alternatief. En als bonus is hij ook nog eens vegetarisch! Wat heb je nodig?
-200 gram Griekse pasta -1 kleine ajuin -1 teentje look -10tal zwarte olijven -blik tomatenstukjes (400 gram) -50 gram fetakaas -basilicum, thijm, oregano, cayennepeper, peper en zout Hoe maak je het? š Kook de pasta gaar in gezouten water en giet af. Snijdt ondertussen de ajuin en look fijn en stoof aan in wat olie. Wanneer dit glazig is voeg je het blik tomatenstukjes toe. Snijdt nu de olijven in stukjes en voeg toe aan de saus. Laat koken en kruid bij. Ik voegde een eetlepel basilicum, thijm en oregano toe, alsook een snufje cayennepeper. Proef en kruid eventueel nog bij. Doe de pasta op een bord en schepnet wat saus op. Als laatste verkruimel je er de feta boven, enjoy š
Comments