top of page

Griekse pasta met rucola, zongedroogde tomaten, rode ui en feta

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Met pasta kan je mij altijd gelukkig maken maar dat hadden jullie vast al wel door. Het verschijnt dan ook geregeld hier op de blog. Deze keer een lekker bijgerechtje maar ook eentje die hier geregeld als hoofdmaal op tafel komt. Zijn jullie ook zo zot op pasta?


Wat heb je nodig als bijgerecht voor 5 personen?

-250 gram griekse pasta

-3 handjes rucola

-1 rode ui

-1 doosje halfgedroogde tomaten (lidl)

-125 gram feta

-olijfolie, peper en zout


Hoe maak je het?

Kook de griekse pasta in gezouten water beetgaar. Giet af en spoel af met koud water. Laat uitlekken.

Doe de pasta in een kom en roer er een eetlepel olijfolie onder.

Snijdt de halfgedroogde tomaatjes in kleine stukjes en snipper de rode ui fijn. Verkruimel de feta. Roer de tomaatjes, feta, ui en rucola onder de pasta en werk af met peper, zout en eventueel nog wat extra olijfolie. Enjoy!


xoxo Shana


Commenti


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page