top of page

Gnocchi met pesto rosso


Gnocchi is iets wat ik niet zo vaak klaar maak, jullie wel? 😃 Maar ik vond het lekkerder dan verwacht. Ik maakte er een pestoroomsausje bij van zelfgemaakte pesto Rosso. Ook dat was helemaal top! Afgewerkt met wat parmezaanse kaas en basilicum en mijn bordje was compleet. Wat heb je nodig? -500 gram Gnocchi -1 rode paprika -1 ajuin -200 ml kookroom -4 eetlepels zelfgemaakte pesto rosso -afwerking: basilicum en parmezaanse kaas Hoe maak je het? 🍝 Breng een pot water aan de kook, doe de Gnocchi erin. Wanneer de Gnocchi boven drijft, kook hem dan nog een tweetal minuten. Giet af en laat wat afkoelen. Snijdt de ajuin en paprika heel fijn en stoof aan in een eetlepel olie. Zet ondertussen een pan op het vuur en bak de Gnocchi in een beetje boter zodat hij wat krokanter is. Wanneer de groenten gaar zijn voeg je de pesto en de room toe en breng aan de kook. Laat even doorkoken en kruid nog bij naar smaak. Meng de Gnocchi met de saus en serveer met Parmezaanse kaas en basilicum. Enjoy 😘

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page