top of page

Gevulde portobello's met parelcouscous, courgette en geitenkaas

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Bijgewerkt op: 23 mrt 2022

Ben je nog op zoek naar een super lekker, snel en vegetarisch recept? Dan zijn deze gevulde portobello's misschien wel iets voor jou!

Wat heb je nodig voor 2 personen? -4 portobello's -100 gram parelcouscous -1 groentenbouillon blokje -halve courgette -100 gram geitenkaas -verse peterselie -peper, zout, olijfolie Hoe maak je het? Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe wat olijfolie in een ovenschaal. Haal de steeltjes uit de portobello's en leg in de schaal. Kook de parelcouscous gaar in een ruime hoeveelheid water met een bouillonblokje. Giet af. Snijd de courgette in blokjes en stoof aan in wat olijfolie. Wanneer de courgette zacht is voeg je de parelcouscous toe en stukjes geitenkaas. Meng alles goed en kruid met peper en zout. Vul de portobello's met dit mengsel en besprenkel met wat olijfolie. Zet 10 minuten in de oven. Serveer direct met wat verse peterselie, smakelijk! Xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page