top of page

Gevulde paprika met feta en parelcouscous


Het was weer lang geleden sinds ik nog eens gevulde paprika's maakte. Deze keer ging ik voor en combinatie met feta en parelcouscous, echt een top gerechtje!

Wat heb je nodig voor 2 personen? -2 en halve paprika -100 gram parelcouscous -half blokje bouillon -15 kerstomaten -1 lente ui -handje peterselie -150 gram feta -eetlepel goeie olijfolie -peper Hoe maak je het? Verwarm de oven op 200 graden. Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Leg in een ovenschaal en zet voor 10 minuten in de oven tot de paprika's wat zacht geworden zijn. Kook ondertussen de parelcouscous met water en de bouillon. Giet af wanneer het gaat is. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes alsook de lente-ui. Hak de peterselie fijn en verbrokkel de feta, houd een beetje aan de kant. Meng alles onder de parelcouscous samen met peper en wat olijfolie. Vul de paprika's met dit mengsel en werk af met wat feta. Zet dan nog even voor 10 minuten in de oven zodat de feta smelt. Smakelijk! Xoxo Shana

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page