top of page

Gevulde eieren met rode pesto

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Pasen staat voor mij gelijk aan eieren. Niet enkel chocolade eieren maar ook zeker hardgekookte! Heb je nu nog hardgekookte eieren over of wil je een leuk hapje maken? Dan zijn deze eitjes met pesto een goede keuze. De komende weken kunnen jullie hier al een hele hoop leuke paasreceptjes spotten. Hebben jullie ook al zin in pasen?


-10 eieren

-2 eetlepels mayonaise

-2 eetlepels rode pesto

-basilicum


Hoe maak je het?

Kook de eieren hard in 7 minuten of gebruik de eierkoker. Zijn de eieren klaar? Schrik ze dan in ijswater en laat afkoelen. Pel de eieren.

Snijdt de eieren in 2 en haal de dooier eruit. Plet de dooiers samen met de mayonaise en pesto. Snipper wat basilicum. Doe het eimengsel in een spuitzak en vul de eitjes. Bestrooi met wat basilicum, hmmm!


xoxox Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page