top of page

Gevulde eieren met kaviaar


Zoek je nog een leuk hapje voor oud- of nieuwjaar? In opdracht van Lidl ging ik aan de slag met kaviaar. Kaviaar, ik had het zelf nog nooit gekocht maar ik had het al wel een aantal keer geproefd. Wat me er van bijbleef was dat dit best zout is. Daarom leek de combinatie met een hard gekookt eitje wel ideaal! Ook zit er nog een lekkere verrassing in het eigeel. Lees vooral verder om te ontdekken wat die verrassing is. Kopen jullie wel eens kaviaar?


Wat heb je nodig voor 14 hapjes?

-7 eieren

-1 theelepel mosterd

-2 eetlepels mayonaise

-50 gram gerookte zalm

-eetlepel fijngesneden peterselie

-potje kaviaar (delicieux van Lidl), ze verkopen ook een goedkopere variant de lompviseitjes van deluxe

-afwerking cayenne peper


Hoe maak je het?

Begin met je eieren hard te koken. Ik gebruik hier de eierkoker voor, lekker handig en ik moet er niet bij blijven staan. Indien je dit toch in een pot op het vuur doet, kook je eieren dan voor een 9tal minuten.

Spoel de eieren onder koud water en laat afkoelen.

Pel de eieren, lukt dit niet goed? Pel ze dan onder water, zo komt de schil makkelijk los.

Snijdt de eieren voorzichtig in 2 en verwijder de dooier.

Plet de dooiers nu in een kom, voeg hier de mosterd, mayonaise en peterselie aan toe. Snijdt de zalm heel fijn en meng onder het eigeel, meng alles goed.

Doe dit mengsel in een spuitzak en vul de eieren. Werk af met wat kaviaar, cayennepeper en peterselie. Smakelijk!


xoxo Shana

136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page