Een feestje zonder dip is nauwelijks een feest, deze uiendip is één van mijn nieuwe favorieten. De dip is romig, hartig en perfect schepbaar. De gekarameliseerde ajuin is echt een bom van smaak dus zorg ervoor dat je hier je tijd voor neemt. Je gaat het je niet beklagen! .
Wat heb je nodig? -klontje boter -2 ajuinen -80 gram mayonaise -120 gram zure room -120 gram roomkaas -2 eetlepels verse bieslook -peper en zout Hoe maak je het? Pel de ajuin en snipper fijn. Doe een klontje boter in de pan en stoof de ajuin op zacht vuur. Karameliseer de ajuin op zacht vuur. Dit kan tot 45 minuten duren. Meng ondertussen de mayonaise, zure room en roomkaas door elkaar. Kruid bij met peper en zout. Meng er ook de verse versnipperde bieslook door. Als laatste meng je er de gekarakteriseerde ajuin nog door. Eet met nacho's of een naturel chips. Enjoy! Xoxo Shana
Comentarios