top of page

Filodeegpizza


Filodeegpizza, een term die ik geregeld eens zag passeren. En wat bleek nu, ik had nog een pakje filodeeg in de diepvriezer. Ik belegde het filodeeg zoals ik het bij een andere pizza zou doen, met veel groentjes en wat kaas dus.


Wat heb je nodig voor 1 bakplaat goed voor 1-2 personen?

-5 vellen filodeeg diepvries

-tomatensaus (napoli lidl)

-1 paparika

-150 gram champignons

-1 teentje look

-gemalen mozzarella

-oregano

-groene olijven


Hoe maak je het?

Laat het filodeeg ontdooien. Leg de plakken filodeeg op bakpapier, laat ze elkaar overlappen. Ik gebruikte alle vijf de vellen aangezien ze per vijf het pakje zaten. Ik legde de 4 vellen in een rechthoek en het vijfe vel legde ik in het midden. Beleg met tomatensaus maar laat minstens 2 cm van de rand, deze vouwen we om. Snipper de look fijn en strooi dit samen met de oregano over de pizza. Snijdt de paprika en champignons en beleg de pizza. Strooi er als laatste wat mozzarella op en pak 15 minuten op 180 graden. Werk af met olijven, smakelijk!


xoxo Shana

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page