top of page

Filodeeghapje met guacamole, zure room en nog zoveel meer

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Ben je nog op zoek naar een leuke snack? Dan komen deze filodeeghapjes goed van pas. De hapjes zijn lekker krokant en worden gevuld met verschillende lekkernijen. Deze keer vulde ik ze met guacamole, zure room, cheddardipsaus, kerstomaatjes, lente-ui en tomatendipsaus. Een bom aan smaken dus!


Wat heb je nodig voor 12 hapjes?

-12 vierkante vellen filodeeg

-gesmolten boter

-kerstomaatjes

-avocado

-zure room

-cheddardipsaus

-tomatensalsa dipsaus

-lente-ui


Hoe maak je het?

Plooi elke vel filodeeg in 4. Leg het in een cupcake vorm en druk tot op de bodem. Besmeer het filodeeg vervolgens met wat gesmolten boter. Bak 12 minuten op 180 graden. Snijd ondertussen de avocado in 2, verwijder de schil en de pit. Plet de avocado met een vork en kruid met peper en zout. Snijd de kerstomaatjes in stukjes en de lente-ui in ringetjes. Warm de pot cheddardipsaus op. Wanneer de hapjes uit de oven zijn ga je ze direct vullen met de kerstomaatjes, lente-ui, cheddardipsaus, tomatensalsa dipsaus, guacamole en zure room. Serveer direct, enjoy!


xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page