top of page

Falafelbowl met couscous


Falafelbowl ๐Ÿ˜ falafel is voor mij een perfect vleesvervanger. Het is lekker gekruid en super snel klaar! Deze keer maakte ik een couscoussalade mee, vergezeld door een dressing met de pikante cashewcream die ik een aantal dagen eerder al deelde. Eten jullie vaak vegetarisch? Wat heb je nodig? ๐Ÿ… -70 gram couscous -theelepel bouillonpoeder -falafel -komkommer -kerstomaatjes -lenteui -cashewcream pikant -amandelmelk Hoe maak je het?๐Ÿฅ’ Doe de couscous samen met de bouillon in een kom en meng onder elkaar. Overgiet met kokend water en laat zwellen en afkoelen. Bak de falafel en laat afkoelen. Snijdt de tomaatjes, komkommer en lente-ui fijn. Stel je bowl samen met alle ingrediรซnten. Als laatste meng je de cashewcream met een scheutje amandelmelk om hem wat uit te dunnen. Zo krijg je een heerlijke dressing. Enjoy ๐Ÿ˜˜

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page