top of page

Edamamedip

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Edamamedip 🤩 vaak ben ik op zoek naar nieuwe dips om op tafel te zetten tijdens een leuke spelletjesavond. Deze keer probeerde ik iets met edamame, die lekker groene boontjes die je bij de sushi wel eens krijgt. Ideaal met diepstokjes of nacho's. Wat is jullie lievelings dip? Wat heb je nodig?🥂 -250 gram edamamebonen(ik nam gepelde bonen uit de vriezer) -teentje look -eetlepel tahin -1 grote eetlepel Griekse yoghurt -zout, peper, cayennepeper en lookpoeder

Hoe maak je het? Kook de edamamebonen in tien minuten gaar, giet af en laat afkoelen. Doe ze vervolgens samen met de Griekse yoghurt, tahin, look en goed veel kruiden in de blender en maal fijn. Proef en kruid eventueel nog wat extra.

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page