top of page

Cupcakes met bosbessen


Bakken, het is iets wat ik veel te weinig doe. Nu was ik een paar weken geleden mijn voorraad aan het 'inventariseren'. Ik maakte dus een lijst waarop alles geschreven staat wat er nog in mijn kasten zit. Zo botste ik ook nog op verschillende mixen om te bakken. Daarom maakte ik nu dus deze bosbessenmuffins met een bakmix van Molensteen en met de bosbessen van Happy People. Bak jij vaak?


Wat heb je nodig?

-1 zak muffinmix van Molensteen

-60 gram roomboter op kamertemperatuur

-2 eieren

-1 bokaal bosbessen in siroop van Happy people (bewaar 100 ml siroop)

-1 eetlepel speculaaspasta

-50 gram witte chocolade

-amandelschilfers


Hoe maak je het?

Mix de boter, eieren, bosbessensiroop en het zakje muffinmix goed. Meng er vervolgens de uitgelekte bosbessen onder. Bak de muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.

Smelt de chocolade samen met de speculaaspasta en meng goed. Dip de bovenkant van de muffins in de saus en bestrooi met amandelschilfers. Laat hard worden in de ijskast.

Enjoy!


xoxo Shana

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page