top of page

Crostini met appel, walnoten en ricotta

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Het receptje voor deze crostini's met appel, walnoten en ricotta is super eenvoudig. Daarenboven smaakt het ook nog eens heerlijk! Een snel en gemakkelijk hapje nodig met oudjaar? Probeer dit dan zeker eens!

Wat heb je nodig? -1 stokbrood -1 doosje ricotta -1 appel -1 handje walnoten -honing Hoe maak je het? Snijd het stokbrood in schijfjes van 2 CM dik. Doe de ricotta in de blender met peper enz out en mix glad. Verwijder het Klokhuis uit de appel en snijd in blokjes. Hak de walnoten grof. Besmeer de stukjes brood met de opgeklopte ricotta, beleg met appel en walnoten. Drizzel er dan wat honing over. Eet smakelijk! Xoxo Shana


Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page