top of page

Couscous met appel, rozijnen en geitenkaas


Deze week wou ik een snel en makkelijk gerechtje op tafel toveren. Ik ging daarom voor deze couscoussalde. Na nog geen 10 minuten is dit gerecht klaar. Je kan het perfect warm eten maar je kan de couscous ook laten afkoelen. De geitenkaas, appel en rozijnen maakte dit gerecht echt af. Zelf maakte ik er nog een snelle mosterddressing bij.


Wat heb je nodig?

-100 gram couscous

-kokend water

-half bouillonblokje

-handje rozijnen

-1 appel

-100 gram geitenkaas

-handje kerstomaatjes

-1/4de komkommer


Hoe maak je het?

Doe de couscous in een kom, verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met kokend water. Zorg dat de couscous voor 1cm onder staat. Laat tien minuten wellen. Roer los met een vork.

Snijdt de appel, tomaatjes, komkommer in kleine stukjes.

Doe de couscous samen met de groentjes, de rozijnen en de appel in een kom. verbrokkel er de geitenkaas over en meng alles goed.


Eet smakelijk!


xoxo Shana

118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page