top of page

Cottage cheese spread met olijven, zongedroogde tomaten en prei

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Wil je een lekker frisse spread voor op je boterham? Dan is deze er zeker eentje voor jou! De spread is gemaakt met cottage cheese, olijven, prei, zongedroogde tomaten en basilicum. Een bom aan smaak en op 5 minuten klaar!


Wat heb je nodig?

-1 bakje cottage cheese(200 gram)

-halve prei

-12 groene olijven

-70 gram zongedroogde tomaten

-verse basilicum

-peper en zout naar smaak


Hoe maak je het?

-Was de prei en houdt enkel het witte deel. Snijdt in 2. Neem 1 helft en snijdt heel fijn. Hak de olijven en zongedroogde tomaten ook fijn. Doe de olijven, zongedroogde tomaten, prei en cottage cheese in een schaal en meng goed. Versnipper wat verse basilicum en voeg samen met peper en zout toe. Kruid naar smaak. Lekker als dip maar nog lekkerder als spread voor op de boterham!


xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page