top of page

Chocomousse Pasen

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Pasen staat voor mij gelijk aan veel chocolade. Dit dessert is zeker en vast een eyecatcher op je paasfeest. Het is super makkelijk om te maken en de mousse is op basis van pure chocolade en zonder toegevoegde suiker! Eten jullie graag chocomousse?


Wat heb je nodig voor 6 porties?

-7 eiwitten

-180 gram pure chocolade

-3 witte paaseieren

-3 melkchocolade paaseieren


Hoe maak je het?

Smelt de chocolade au bain marie. Roer regelmatig. Laat de chocolade wat afkoelen. Klop de eiwitten stijf. Meng de chocolade en de eiwitten onder elkaar.

Neem een maatbeker met heet water en dompel hier je mes in onder. Veeg het mes droog en snijdt het hoedje van het eerste paasei. Herhaal tot ze allemaal open zijn. Vul de eieren met de chocomousse en verkruimel de hoedjes. Deze kruimeltjes kan je nog gebruiken om bovenop de mousse te strooien. Enjoy!


xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page