Ik had al vaak gezien dat mensen met avocado pudding of chocomousse maakten. Dit wou ik zelf ook eens proberen. Ik maakte het met de producten van purasana en gebruikte dus raw cacaopoeder en chiazaad.
Wat heb je nodig voor 2 porties?
-2 avocado's
-2 eetlepels raw cacao poeder
-50 ml melk
-3 eetlepels agavesiroop (of extra naar smaak)
-2 eetlepels chiazaad
-afwerking: gepofte rijst en amandelschilfers
Hoe maak je het?
Pel de avocado's en verwijder de pit. Doe het vruchtvlees in een blender of maatbeker. Voeg de melk en het cacaopoeder toe. Mix tot een gladde egale massa. Meng er vervolgens het chiazaad en de agaavesiroop door en roer goed. Proef en voeg indien nodig extra siroop toe als het niet zoet genoeg is. Vul de bodem van 2 potjes met de gepofte rijst. Lepel er de pudding op en werk af met de amandelschilfers. Eet direct op of bewaar eentje voor de volgende dag. Enjoy!
xoxo Shana
Comments