top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Camembert uit de oven met bramen en pecannoten

Ben je nog op zoek naar een lekkere en simpele hap voor tijdens het borrelen? Dan is deze camembert uit de oven misschien wel iets voor jou. Ik ben er in elk geval dol op. Zeker dankzij de warme bramencompote en de nootjes voor een lekkere crunch.


Wat heb je nodig? -1 ronde camembert ongeveer 250 gram -twee takken rozemarijn en tijm -Eetlepel honing -Peper en zout -125 gram bramen -Scheutje water -Theelepel honing -30 gram pecannoten Hoe maak je het? Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de camembert in een ovenschaal. Kruid met peper en zout en drizzel er wat honing over. Leg er de rozemarijn en takjes tijm bij en zet in de oven voor 15 tot 20 minuten. Maak ondertussen bramencompote. Doe de bramen in een steelpannetje met de honing en het water en breng aan de kook. Laat 10 minuten koken tot al het vocht verdampt is en je bramen uit elkaar gevallen zijn. Haal de camembert uit de oven. Lepel er de bramen over en werk af met de stukken noot. Serveer met stokbrood of iets anders lekkers. Xoxo Shana

556 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page