top of page

Burratadip met pesto en tomaat

Wauwie, deze dip was echt zo lekker. Ik genoot er van met een stukje gegrild ciabata. Ga jij het ook proberen?




Wat heb je nodig?

-100g burrata

-100g griekse yoghurt

-1 eetlepel citroensap

-2 eetlepels pesto rosso

-2 eetlepels geroosterde pijnboompitten

-200 gram kerstomaatjes

-scheutje olijfolie

-1 teentje look

-basilicum

-peper en zout


Hoe maak je het?

Doe de kerstomaatjes in een ovenschaal. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Verdeel er de fijngehakte knoflook onder. Rooster ze 15 minuten in de oven op 200 graden.

Meng de burrata met de yoghurt en 1 eetlepel citroensap, kruid met peper en zout. Verdeel er een paar eetlepels pesto over.

Haal de geroosterde tomaatjes uit de oven en verdeel ze ook over de burrata. Werk het bord nog af met pijnboompitjes, peper, zout en fijngehakte basilicum.

Serveer met ciabatta of crackers om te dippen.


Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven
Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page