top of page

Burrata dip met groene pesto en courgette

Wauwie, deze dip met geroosterde courgette, pijnboompitten, groene pesto en basilicum was echt zo lekker. Ik genoot er van met een stukje brood. Ga jij het ook proberen?

ree

Wat heb je nodig?

-100g burrata

-100g griekse yoghurt

-1 eetlepel citroensap

-2 eetlepels groene pesto

-2 eetlepels geroosterde pijnboompitten

-1 courgette

-scheutje olijfolie

-1 teentje look

-basilicum

-peper en zout


Hoe maak je het?

Snijd de courgette in fijne blokjes. Doe in een ovenschaal. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Verdeel er de fijngehakte knoflook onder. Rooster ze 15 minuten in de oven op 200 graden.


Meng de burrata met de yoghurt en 1 eetlepel citroensap, kruid met peper en zout. Verdeel er een paar eetlepels pesto over.


Haal de geroosterde courgette uit de oven en verdeel ze ook over de burrata. Werk het bord nog af met pijnboompitjes, peper, zout en fijngehakte basilicum.


Serveer met brood om te dippen.


Xoxo Shana

SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page