top of page

Bruschetta met vijgen en geitenkaas

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Als je dol bent op vijgen dan is het nu het moment om ze te gaan kopen aangezien ze volop in seizoen zijn. Deze bruschetta met vijgen en geitenkaas is daarom ook een topper als lunch. Maar ook zeker als hapje is het eens iets vernieuwends. Ga jij het proberen?

Wat heb je nodig voor 6 stukjes? -half stokbrood -3 vijgen -geitenkaas -honing -walnoten Hoe maak je het? Snijd het stokbrood in schijfjes en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak goudbruin in de oven op 200 graden. Snijd de vijgen in plakjes. Bak de plakjes heel kort in een pan met wat honing. Snij de geitenkaas in schijfjes. Beleg de warme broodjes met de schijfjes geitenkaas, gebakken vijf en werk af met walnoten en een beetje honing. Enjoy! Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

コメント


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page