top of page

Bruschetta met ricotta, zongedroogde tomaten, rucola en pijnboompitten

Bijgewerkt op: 6 jun 2021

Ik ben dol op bruschetta's en deze variant is perfect voor een zonnige dag zoals vandaag. Ik belegde ze met ricotta, rucola, pijnboompitten en zongedroogde tomaten van Koro. Een lekkere combinatie. Nu nog een lekker drankje en we kunnen gaan genieten.

Wat heb je nodig? -1 ciabatta -1 potje ricotta -peper en zout -100 gram zongedroogde tomaten koro -rucola -pijnboompitten Hoe maak je het? Snijd het ciabatta brood in schijfjes. Leg ze op een ovenplaat en besprenkel met wat olijfolie. Bak ze in de oven tot ze goudbruin zijn. Kruid de ricotta met peper en zout en meng goed. Bak de pijnboompitten kort in een pannetje tot ze bruin worden. Hak de zongedroogde tomaten fijn. Haal de broodjes uit de oven. Besmeer met de ricotta en beleg met de zongedroogde tomaten, rucola en pijnboompitjes. Enjoy! Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven
Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page