top of page

Bruschetta met mango, perzik en rode ui

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Bijgewerkt op: 30 apr 2021

Bruschetta dat kennen we allemaal. Net omdat de klassieker zo gekend probeerde ik eens iets anders uit. Ik maakte een salade met mango, perzik en rode ui en wauw wat viel dat in de smaak! Lekker fris, zoet en fruitig, yum!



Wat heb je nodig voor 10 broodjes?

-1 ciabatta

-1 mango

-4 halve perziken uit blik

-halve rode ui

-sap van een halve limoen


Hoe maak je het?

Snijd de ciabatta in plakken en leg op een bakplaat. Bak 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Schil de mango en snijd in blokjes. Snijd de perziken ook in blokjes. Verwijder de pel van de rode ui en snipper fijn. Meng de rode ui, perzik en mango in een kom onder elkaar. Pers er een halve limoen bij en meng goed. Haal de broodjes uit de oven en beleg rijkelijk met de mengeling van perzik en mango. Werk eventueel af met wat basilicum. Enjoy!


Xoxo Shana



Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page