top of page

Bruschetta met geitenkaas en aardbeien

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Bijgewerkt op: 1 apr 2021


Bruschetta's is iets wat ik super graag eet. Denk maar aan de klassieker met look en tomaatjes. Maar deze keer ging ik voor een heel andere combinatie. Deze broodjes met aardbeien en geitenkaas zijn lekker fris en licht. Een ideale lunch op een lentedag of een super leuk hapje voor tijdens het aperitieven!


Wat heb je nodig?

-1 stokbrood (vers of afbak)

-potje verse geitenkaas natuur (smeerbaar)

-aardbeien

-basilicum


Hoe maak je het?

Snijd je stokbrood in plakken en bak nog af indien nodig. Snijd ondertussen de aardbeien in blokjes, verwijder de kroontjes. Leg je plakjes stokbrood klaar en verdeel er wat geitenkaas en de blokjes aardbei over. Werk af met fijngesnipperde basilicum. Enjoy!


xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comentários


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page