top of page

Broodpudding


Heb je nog wat oud brood of blijf je na een feestje nog zitten met een heleboel pistolets? Maak dan zeker eens deze broodpudding. Het is de ideale manier om je oud brood weg te werken en je krijgt een lekker toetje in de plaats! Maken jullie wel eens broodpudding? Ik gebruikte voor deze broodpuding nog wat oude oranje broodjes van @brownsere die al veel te lang in de vriezer staken, vandaar de kleur.


Wat heb je nodig?

-60 gram rozijnen

-350 gram brood

-200 ml melk

-200 gram suiker

-5 eieren

-theelepel kaneel


Hoe maak je het?

Week de rozijnen in warm water. Warm de melk op in de microgolfoven en roer er de suiker door.

Breek het brood in stukken en giet er de melk over. Laat een half uurtje rusten.

Verwarm vervolgens de oven voor op 200 graden. Kluts de eieren en voeg er de rozijnen en wat kaneelpoeder bij. Roer dit onder het brood.

Vet een bakvorm of taartvorm in met wat boter. Giet er dan het broodmengsel in en laat circa 50 minuten bakken in de oven.

Laat vervolgens afkoelen. Eet smakelijk!

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page