top of page

Broodje vleessalade met gepekelde rode ui en kiemgroentjes

Mag het voor jou ook eens wat meer zijn tijdens de lunch? Deze lekkere, dikke boterham met de vleessalade van @charles_belgium was echt een topper! Ik werkte het broodje af met gepekelde rode ui, radijsjes en kiemgroenten. Mega lekker en helemaal niet moeilijk om te maken! Ga jij deze lekkere combinatie ook eens proberen?

Wat heb je nodig per persoon? -2 dikke sneden donker brood -handje gemengde sla -1 potje vleessalade van Charles -1 radijsje -preischeuten en tuinkers Voor de ingelegde rode ui: -4 rode uien -250 ml water -250 ml azijn -2 eetlepels suiker -eetlepel peperbolletjes Hoe maak je het? Pel de rode ui en snij in dunne plakken. Doe de rode ui alvast in de glazen pot. Verwarm het water samen met de azijn, kruiden en de suiker tot het kookt en de suiker opgelost is. Giet het kokende water bij de ingelegde rode ui, sluit de pot af en laat volledig afkoelen. Na een klein uurtje kun je ze al eten maar zelf laat ik ze liefst een dagje in de koelkast trekken. Snijd 2 dikke sneden brood zelf af. Beleg ze met wat gemengde sla. Besmeer met de lekkere vleessalade van Charles. Werk af met wat preischeuten, tuinkers, plakjes radijs en wat ingelegde rode ui. Smakelijk!


Xoxo Shana

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page