Brie uit de oven met pistachenoten
- Shana Vanhoof
- 1 nov
- 1 minuten om te lezen
Deze brie uit de oven is het ultieme borrelhapje. De zachte, warme kaas smelt heerlijk en krijgt een knapperige bite dankzij de geroosterde pistachenootjes. Perfect om te serveren met vers stokbrood en ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie. Simpel om te maken, maar echt super lekker! Ga jij het proberen?

Wat heb je nodig?
-2 stukken brie ongeveer 400 gram
-50 gram pistachenoten
-4 eetlepels vloeibare honing
-Halve theelepel chillvlokken
-Paar takjes tijm
-Ciabatta
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de brie in een oven schaal en snijd een rasterpatroon in de korst. Hak de pistachenoten grof. Meng ze vervolgens met de honing en chillvlokken. Verdeel dit mengsel bovenop de brie. Rits de blaadjes van enkele takjes tijm en verdeel over de brie. Zet een kwartiertje in de oven. Serveer met ciabata.
Xoxo Shana


