top of page

Boterhamsalade met restjes van ribbetjes

Mijn trouwe volgers weten het vast wel, ik ben een echte flexitariër. Van tijd tot tijd smaakt dat stukje vlees me toch zo goed! Maar toch probeer ik hier hele bewust mee om te springen. Zo probeer ik zo weinig mogelijk vlees te verspillen en zeker te kijken wat ik ook met de restjes kan doen. Daarom maakte ik van restjes rib deze lekkere boterhamsalade!

Wat heb je nodig? -vlees van 500 gram ribbetjes (gewicht met beenderen) -2 eetlepels fijn gesneden ui -2 eetlepels mayonaise -1 eetlepel mosterd -1 eetlepel honing -peper en zout Hoe maak je het? Gebruik de restjes rib van dit recept. Snijd het vlees in kleine blokjes. Snipper de ajuin heel fijn. Meng het vlees met de ui, mayonaise, honing en mosterd. Kruid met peper en zout. Beleg er je favoriete broodje mee of smeer het op je boterham of toast. Xoxo Shana

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page