top of page

Boterham met ricotta en aardbeien

Amai, dit was echt de beste lunch die ik in lange tijd gegeten had! De combinatie van de zachte ricotta met de zoete aardbeien was echt hemels. Een vleugje balsamico azijn maakte het geheel af. Dit moet je proberen!

Wat heb je nodig voor 1 persoon?

-2 snede dik brood

-250 gram aardbeien

-1 eetlepel honing

-1 theelepel balsamico azijn

-paar blaadjes tijm

-half potje ricotta

-eetlepel honing

-klein beetje vanille extract of vanille poeder


Hoe maak je het?

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in vier. Doe ze in een pan samen met een eetlepel honing en de balsamico azijn. Voeg de blaadjes van twee takjes tijm toe. Stoof vijf minuten op middelhoog vuur.

Meng ondertussen de ricotta samen met een eetlepel honing en wat vanille extract/vanillepoeder.

Snijd twee sneden brood af en besmeer deze met het ricottamengsel. Dresseer er dan de aardbeien over. Yummy!


Xoxo Shana

Comentarios


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page