top of page

Bladerdeeghapje met roomkaas en hesp

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Nog een eenvoudig recept voor bladerdeeghapjes is dit zeker en vast. Een paar zaken mengen en je kan gaan vullen.

Wat heb je nodig voor 12 hapjes? -1 vel bladerdeeg -potje roomkaas -handje gemalen kaas -100 gram hespblokjes -theelepel rose harissa -eigeel Hoe maak je het? Zorg dat je begint met een rechthoekig bel bladerdeeg. Snijd hier rechthoekjes uit. Meng het potje roomkaas met de gemalen kaas en hespblokjes. Kruid bij met rose harissa. Schep een goede theelepel op elk rechthoekje en vouw dicht tot je een vierkantje hebt. Druk aan met een vork aan de randjes. Besmeer met losgeklopte eigeel en bak ongeveer 15 min op 200 graden. Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page