top of page

Berlijnse bollen met slagroom en aardbeien

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Amai deze Berlijnse bollen zijn zo lekker! Met een beetje fruit, slagroom en confituur maak je direct een alternatief op de klassieke Berlijnse bol. Eentje die zeker bij je gasten in de smaak zal vallen!

Wat heb je nodig? -1x het recept voor de Berlijnse bollen -500 ML slagroom -60 gram kristalsuiker -2 zakjes vanillesuiker -pot aardbeien confituur -bakje aardbeien -bloemsuiker Hoe maak je het? Wanneer de Berlijnse bollen gefrituurd en afgekoeld zijn snijd je ze in 2. Besmeer ze met wat confituur, slagroom en beleg met plakjes aardbeien. Leg het deksel er weer op en bestrooi met bloemsuiker. Enjoy! Xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page