top of page

Banaan/pindakaas hapje


Een tijdje geleden kreeg ik deze lekkere pindakaas van calvé en albert heijn toegestuurd. Ik was een beetje sceptisch aangezien ik nooit echt fan was van pindakaas. Maar dankzij een goede vriendin leerde ik het eten en vooral echt appreciëren in dit lekkere hapje. De combinatie van het zoete van de banaan met de pindakaas is echt top. Ik denk dat ik nog meer ga experimenteren met pindakaas want ik ben echt verkocht!


Wat heb je nodig voor 8 kleine hapjes?

-1 banaan

-pindakaas naar keuze: ik gebruikte de light roast van de branders

-eetlepel griekse yoghurt

-chiazaad

-kokosrasp

-granola naar keuze

-granaatappelpitjes

-coconut syrup light biotoday (optioneel)


Hoe maak je het?

Snijdt je banaan in de lengte in 2 en verdeel elke lengte in 4. Zo krijg je 8 stukjes. Besmeer elk stukje met wat pindakaas. Bestrooi met kokosrasp en chiazaad. Drizzel er wat griekse yoghurt over. Werk vervolgens af met wat granola, granaatappelpitjes en de coconut syrup. Een lekker hapje maar ook een top ontbijtje.

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page