top of page

Banaan beignets

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Als we naar de kermis gaan twijfel ik altijd: kies ik voor frietjes? Of neem ik toch banaan beignets? Met oudjaar is die twijfel er dan weer nooit! Mij hebben ze gesmaakt. Gaan jullie ook nog voor smoutebollen of beignets vandaag?

Wat heb je nodig voor 8 beignets? -2 bananen -70 gr zelfrijzende bloem -1 ei -snuf kaneel(als je dat lekker vindt) -70 ml melk Hoe maak je het? Mix de eieren, melk, kaneel en zelfrijzende bloem door elkaar tot een dik beslag. Laat een halfuur rusten. Verwarm je frituurpan met zonnebloemolie op 175 graden. Snijd elke banaan in 4. Wentel de stukjes banaan in het beslag. Bak ongeveer 2 minuten totdat ze goudbruin zijn en laat ze daarna uitlekken op keukenrol. Serveer ze met wat poedersuiker. Smakelijk! Xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page