top of page

Bagel met kipcurry, gegrilde ananas en krokante kikkererwten

Mag het voor jou ook eens wat meer zijn tijdens de lunch? Deze lekkere bagel met de kipcurry van @charles_belgium was echt een topper! Ik werkte het broodje af met gegrilde ananas, krokante kikkererwten, kipstukjes, lente-ui en koriander. Mega lekker en helemaal niet moeilijk om te maken! Ga jij deze lekkere combinatie ook eens proberen?

Wat heb je nodig voor 2 personen? -1 blik kikkererwten -eetlepel olijfolie -peper, zout, lookpoeder, gerookt paprikapoeder -2 bagels -2 schijven verse ananas -1 potje kip curry van Charles -kipstukjes -1 lente-uitje -koriander Hoe maak je het? Giet de kikkererwten af en spoel met koud water. Verwijder het velletje van de kikkererwten voor het knapperigste resultaat. Meng de kikkererwten met de olijfolie, peper, zout, lookpoeder en gerookt paprikapoeder. Doe de kikkererwten in de airfryer. Bak voor 10-15 minuten op 200 graden tot ze lekker krokant zijn. Bak vervolgens de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kuis de ananas en snijd er 2 schijven af. Verwijder zeker ook het harde, middelste deel van de ananas. Grill deze tot ze mooi goudbruin zijn. Snijd de bagel daarna doormidden en beleg met de gegrilde ananas, besmeer met de kipcurry en werk af met wat fijngesneden lente-ui, de kipstukjes en de koriander. Enjoy Xoxo Shana


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page