top of page

Bagel met gerookte zalm, avocado, roomkaas en dille


Lunch is denk ik wel mijn favoriete maaltijd. Vooral omdat dit zo uiteenlopend is. Soms eet ik een restje, soms een smoothiebowl, maar soms ga ik ook voor een lekkere bagel. Deze keer gebruikte ik de this is not dill cream cheese van willicroft. Een super lekkere spread met de smaak van dille. En wat past er beter bij dille dan een lekker stukje vis? Daardoor kwam ik op de combinatie met gerookte zalm.


Wat heb je nodig voor 2 bagels?

-2 bagels (afbak van bij albert heijn)

-this is not dill cream cheese van willicroft (albert heijn)

-rucola

-100 gram gerookte zalm

-1 avocado

-citroensap

-dille


Hoe maak je het?

Bak de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal uit de oven en laat een beetje afkoelen. Snijd de bagels doormidden en besmeer de onderkant met een eetlepel plantaardige cream cheese van willicroft. Beleg met rucola en plakjes avocado. Leg er vervolgens de zalm op. Werk af met wat citroensap en dille.


xoxo Shana

438 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page