top of page

Lazy red cheecks cocktail


Toen ik het flesje violetsiroop opendraaide dacht ik direct terug aan mijn favoriete snoepjes, die ik vroeger altijd kocht in het centraal station van Antwerpen, de paarse poepegattekes. Ze noemen ze ook wel violetknoopjes. Het is jaren geleden dat ik ze nog eens gegeten heb maar ze blijven ongetwijfeld mijn favoriet. Het is ook niet voor niets dat ik deze cocktail dan ook echt geweldig lekker vond.


Wat heb je nodig per glas?

-6 frambozen

-1 theelepel rietsuiker

-4,5 cl wodka

-1,5 cl violetsiroop

-1,5 cl suikerwater

-4 cl limoensap

-crushed ice om aan te vullen

-1limoenpartje


Hoe maak je het?

Doe de frambozen, rietsuiker en violetsiroop en je cocktailglas en plet de frambozen zodat het sap vrijkomt. Voeg er vervolgens de wodka, het suikerwater en limoensap aan toe en vul aan met crushed ice. Serveer met een rietje en een partje limoensap.


-2 cl suikerwater

189 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page