top of page

Salade met quinoa, aardbeien, pecannoten en boursin

Nu het weer warmer is maak ik weer sneller een salade. Deze keer liet ik me inspireren door de salade en aperitief look en fijne kruiden van @boursin. De kaasjes zijn echt super lekker en zorgen er voor dat deze salade zeker en vast niet saai is! Ga jij het ook proberen?

Wat heb je nodig voor 2 personen? -100 gram quinoa -200ml water -half bouillonblokje -sla -handje pecannoten -doosje aardbeien -doosje salade en aperitief van boursin -balsamico crème Hoe maak je het? Spoel de quinoa goed af. Doe daarna in een steelpannetje met het water en de bouillon en breng aan de kook. Laat koken tot al het vocht opgenomen is, roer geregeld. Laat daarna wat afkoelen. Een lauwwarme salade eten kan ook maar weet dan dat dit moeilijker is om te bewaren aangezien de salade snel slap zal worden. Doe de sla in een kom. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in blokjes. Hak de pecannoten in grove stukken. Voeg de aardbeien, pecannoten, quinoa en kaasblokjes allemaal toe aan de sla en meng onder elkaar. Werk af met wat balsamico crème. Smakelijk! Xoxo Shana

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page