top of page

Vogelnestjes van kwarteleitjes met romige tomatensaus

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Een zalig bordje pasta met vogelnestjes: het ideale gerecht voor met Pasen! Deze keer ging ik aan de slag met de haver cuisine van @inex, een 100% plantaardig alternatief voor room. Daarbovenop is het ook nog eens lactosevrij.



Wat heb je nodig voor 4 personen?

-12 kwarteleitjes

-500 gram gehakt

-1 ei

-60 gram paneermeel

-500 gram spaghettigroenten

-400 gram tomatensaus

-afwerking basilicum


Hoe maak je het?

Kook de kwarteleitjes voor 5 minuten. Giet af en spoel met koud water.

Meng het gehakt met het ei en de paneermeel.

Pel de kwarteleieren. Rol een bol van een deel van het gehakt, duw de bol plat en leg er een hardgekookt eitje in. Bedek het ei volledig met het gehakt tot je opnieuw een mooie bol hebt. Maak de andere vogelnestjes op dezelfde manier.

Stoof ondertussen de spaghetti groenten 15 minuten in wat olie gaar. Voeg daarna de tomatensaus en Haver Cuisine toe. Mix de saus en breng op smaak met peper en zout.

Bak de vogelnestjes in 15 minuten gaar en goudbruin/krokant. Serveer met de saus, gekookte pasta en werk af met basilicum.


Xoxo Shana

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page