top of page

Straciatella mousse

Mijn lievelings ijs is ongetwijfeld straciatella. Daar moest ik dus zeker ook eens een dessertje op baseren. Dit dessertje is echt super fris en mega snel klaar. Dit moet je proberen!



Wat heb je nodig voor 4 glaasjes?

-6 spritskoeken

-250 gram platte kaas

-250 gram mascarpone

-2 eetlepels ahornsiroop

-scheutje vanille extract

-60 gram pure chocolade


Hoe maak je het?

Hak de spritskoeken fijn in de foodprocessor en verdeel over de bodem van de glaasjes.

Meng de plattes kaas, mascarpone, ahornsiroop en vanille tot een gladde massa. Rasp de chocolade fijn en meng ook onder de mousse. Verdeel dit dan over de glaasjes en zet in de koelkast. Serveer wanneer gewenst.



Xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page