top of page

Piña Colada granola


Elke zomer als ik op vakantie ga moet ik een piña colada gedronken hebben. Het is en blijft mijn favoriete cocktail. De combinatie van ananas en kokos vind ik echt super. Daarom vond ik het eens tijd om deze combinatie te proberen bij mijn granola. En ja hoor het viel super goed in de smaak.


Wat heb je nodig?

-200 gram havervlokken

-80 gram boekweit

-170 gram noten (ik gebruikte walnoten, cashews en macadamia)

-50 gram kokosrasp

-40 gram kokosschilfers

-4 eetlepels honing

-4 eetlepels kokosolie

-100 gram gedroogde ananasstukjes


Hoe maak je het?

Hak de noten grof. Meng de noten, havervlokken, boekweit, kokosrasp en kokosschilfers onder elkaar. Smelt de kokosolie samen met de honing en voeg bij de rest, meng goed. Stort alles uit op een bakplaat en bak voor zo'n 30 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Roer na 15 minuten eens om. Haal na 30 minuten uit de oven en laat volledig afkoelen. Verdeel er dan de ananasstukjes door en bewaar in een luchtdichte pot.


xoxo Shana

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentit


bottom of page